Qui som?


Els autors del blog Grupdelmedicament.com som un grup de metges de família de la Comunitat Valenciana (o País Valencià o Regne o Regió Valenciana) membres de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària, interessats en l´ús dels medicament tant des d'una perspectiva clínica com poblacional. Els valors que ens inspiren són el fonament científic, l'eficìència, l'ètica i la independència de criteri. La nostra misió és difondre la informació sobre l´ús dels medicaments i influir en l'opinió pública, tant en els professionals sanitaris com en la població general. Al mateix temps preten ser un portal d'informació de consulta ràpida sobre medicaments útil tant per al sanitaris durant el procés assistencials com oferir imnformació a la població general sobre automedicació responsable i alternatives no farmacològiques per al control de malalties i condicions comuns.


“El contingut del blog representa la posició i el punt de vista del Grup del Medicament, com a autor col· lectiu. No cap dels seus continguts respon necessariament a la posició o el punt de vista de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària”

Les entrades del blog podran ser a títol individual o col·lectives en nom de tot el Grup. Les entrades col·lectives representen l’anàlisi o punt de vista del Grup sobre un tema en particular.

La informació que es publica al blog complementa i en cap cas subtitueix la opinió del seu metge de referència, en cas de dubte pregunte-li. 

Els comentaris a les entrades que es publiquen, bé siguen per membres del Grup com per qualsevol usuari del blog, seran sempre a títol individual. Els editors del blog vetllaran per que en tot moment es faça servir un to correcte i no ofensiu.

Aquest blog no recull dades personals de cap tipus. La informació proporcionada pels usuaris en els seus comentaris no serà cedida a tercers. Els usuaris són conscients que una vegada que els seus comentaris siguin aprovats, la informació que proporcionin en ells quedarà visible per a tothom sota la seva pròpia responsabilitat. La informació dels usuaris rebuda per correu electrònic en aquest Blog serà tractada de forma confidencial.

Aquest blog està allotjat a la plataforma gratuïta Blogger.com , no esta patrocinat ni admet publicitat de cap tipus.


Membres del Grup del Medicament de la SVMFiC: http://www.svmfyc.org/grupos/21/componentes.php


Ací teniu un recull d' algunes de les publicacions dels membres del grup, si feu click sobre els ítems podreu accedir a l'informació completa.

PUBLICACIONS DELS MEMBRES DEL GRUP:


XARRADES FARMACOLÒGIQUES DEL GRUP

   CURSOS DEL GRUPCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada