Qui som?


Missió i valors

Els autors del blog del Grup del Medicament som un grup de metges de família i altres professionals de la salut de la Comunitat Valenciana (o País Valencià, o Regne o Regió Valenciana) membres de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària (SoVaMFiC), interessats en l’ús dels medicaments tant des d'una perspectiva tant clínica com poblacional.

Els valors que ens inspiren són el fonament científic, l'eficiència, l'ètica i la independència de criteri. La nostra missió és difondre la informació sobre l’ús dels medicaments i influir en l'opinió pública, tant en els professionals sanitaris com en la població general.

Al mateix temps, aquest pretén ser un portal d’informació de consulta ràpida sobre medicaments útil tant per al sanitaris durant el procés assistencials com oferir informació a la població general sobre automedicació responsable i alternatives no farmacològiques per al control de malalties i condicions comuns.Conflicte d’interessos

El blog, ni cap dels membres del Grup del Medicament de la SoVaMFiC, no han rebut cap ajuda, pública ni privada, per a la seua posta en marxa ni per al seu funcionament.Integrants del Grup


Coordinador: Ermengol Sempere Verdú


Secretaria: Cristina Vivas Maiqués


Components:

Antoni Bayón Rueda. Metge de Família.

Asunción Ajenjo Navarro. Metgessa de Família.

Dantés Tórtola Graner. Metge de Família.

Estel Ortells Ros. Metgessa de Família, i de Medicina Preventiva i Salut Pública.

Francisca Juan Espert. Metgessa de Família.

Fernando Sánchez Díez. Metge de Família.

Gloria Rabanaque Mallén. Metgessa de Família.

Javier Ramírez Gil. Metge de Família.

José Luís Beltrán Brotóns. Metge de Família.

José Manuel Soler Torró. Metge de Família.

Luz de Myotahn Vázquez Canales. Metgessa de Família.

Mara Sempere Manuel. Metgessa de Família.

María García Gil. Farmacèutica d’Atenció Primària.

Marian Sintes Marco. Metgessa de Família.

Sandra Robles Pellitero. Metgessa de Família.

Salvador Miralles Gisbert. Metge de Família.

Vicente Palop Larrea. Metge de Família.
Sobre l’autoria d’entrades i comentaris

Les entrades del blog podran ser a títol individual o col·lectives en nom de tot el Grup. Les entrades col·lectives representen l’anàlisi o punt de vista del Grup sobre un tema en particular.

“El contingut del blog representa la posició i el punt de vista del Grup del Medicament, com a autor col·lectiu. No cap dels seus continguts respon necessàriament a la posició o el punt de vista de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària”.

Els comentaris a les entrades que es publiquen, bé siguen per membres del Grup com per qualsevol usuari del blog, seran sempre a títol individual. Els editors del blog vetllaran per que en tot moment es faça servir un to correcte i no ofensiu.

Aquesta blog no recull dades personals de cap tipus. La informació proporcionada pels usuaris en els seus comentaris no serà cedida a tercers. Els usuaris són conscients que una vegada que els seus comentaris siguin aprovats, la informació que proporcionin en ells quedarà visible per a tothom sota la seva pròpia responsabilitat. La informació dels usuaris rebuda per correu electrònic en aquest blog serà tractada de forma confidencial.

El blog està allotjat a la plataforma gratuïta Blogger, no està patrocinat ni admet publicitat de cap tipus. L'autoria intel·lectual es troba sota una llicència Creative Commons Atribución - No Comercial - Sin Derivadas 3.0.